Process en kalibratie instrumenten

Het werken in procesomgevingen zoals chemische verwerking, olie- en gasindustrie, farmaceutische industrie of levensmiddelen- en drankenindustrie kan lastig zijn. Het onderhouden, bouwen en kalibreren van procesapparatuur vereist specifieke expertise en vereist vaak gespecialiseerde kalibratoren om de klus goed te kunnen klaren.

Met het breedste assortiment procesdruk en temperatuur kalibratoren in de markt kan LHM Instrumentation u helpen met de juiste kalibratie-instrumenten voor de uitdagingen waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd.

Advies nodig?

Stijn helpt je graag bij de keuze voor het juiste instrument

UITGELICHTE CATEGORIEËN

ARTIKELS

De beste instrumenten voor het beheer van energie-efficiëntie

Er zijn natuurlijk geen kant-en-klare oplossingen om energie-efficiëntie te realiseren. Maar het kan wel raadzaam zijn om een aantal gebieden extra aandacht te geven, zoals: motoren en aandrijvingen, luchtcompressoren, procesapparatuur, HVAC-systemen en netvoedingskwaliteit. Energie-efficiëntie op deze gebieden kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden in de vorm van lager energieverbruik, verbeterde prestaties en/of een langere levensduur van apparatuur.

UITGELICHTE PRODUCTEN

Diensten

Onze gecertificeerde specialisten verlenen een breed pakket aan diensten. Hierdoor weet je zeker dat je betrouwbaar op pad gaat en alles uit jouw test- of meetinstrumenten haalt.