Test- en meetapparatuur

Ervaren elektrotechnici weten dat ze voor hun werk, hun reputatie en zelfs hun persoonlijke veiligheid moeten kunnen vertrouwen op hun elektrische testinstrumenten. LHM Instrumentation bv biedt u een compleet assortiment elektrische testoplossingen, van standaard spanningsdetectoren tot energieloggers en draagbare 4-kanaals-oscilloscopen, zodat u uw werk goed en veilig kunt uitvoeren.

Advies nodig?

Stijn helpt je graag bij de keuze voor het juiste instrument

UITGELICHTE CATEGORIEËN

ARTIKELS

De beste instrumenten voor het beheer van energie-efficiëntie

Er zijn natuurlijk geen kant-en-klare oplossingen om energie-efficiëntie te realiseren. Maar het kan wel raadzaam zijn om een aantal gebieden extra aandacht te geven, zoals: motoren en aandrijvingen, luchtcompressoren, procesapparatuur, HVAC-systemen en netvoedingskwaliteit. Energie-efficiëntie op deze gebieden kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden in de vorm van lager energieverbruik, verbeterde prestaties en/of een langere levensduur van apparatuur.

UITGELICHTE PRODUCTEN

Diensten

Onze gecertificeerde specialisten verlenen een breed pakket aan diensten. Hierdoor weet je zeker dat je betrouwbaar op pad gaat en alles uit jouw test- of meetinstrumenten haalt.