Kalibratie diensten

LHM Kalibratie Services ondersteunt uw bedrijfsresultaat

In elk bedrijf, instituut of organisatie zijn rendement, veiligheid, zekerheid, betrouwbaarheid en precisie cruciaal voor betrouwbare kwaliteit. De BELAC-gecertificeerde kalibratieafdeling van LHM Kalibratie Services zorgt voor het onderhoud en de kalibratie van uw meetinstrumenten.

Wij voeren jaarlijks meer dan 10.000 kalibraties uit, zowel in ons full-service laboratorium als on-site bij de klant, in België en Nederland. We kalibreren parameters zoals temperatuur, druk, elektriciteit, moment en relatieve vochtigheid. LHM Kalibratie Services biedt snelle doorlooptijden, een eigen ophaaldienst en via ons beveiligde netwerk heeft u direct online toegang tot uw kalibratiecertificaten.

Meer info op kalibratielabo.be

LHM Kalibratie Services

Kalibratie parameters

LHM Kalibratie Services

Onze Missie

LHM staat garant voor klanttevredenheid door het handhaven van een omgeving die zich toelegt op kwaliteit, capaciteit en stiptheid. Onze klanten kunnen er op vertrouwen dat hun apparatuur steeds nauwkeurige metingen verrichten en klaar is voor eventuele inspecties of audit processen. Het kalibratielabo www.kalibratielabo.be van LHM Instrumentation levert consequent wat het belooft, en volgens schema. Klanten kunnen rekenen op het BELAC kalibratielabo van LHM Instrumentation voor het ultieme gemak.

belac-vca-768x346
Veelzijdigheid en kwaliteit onder één dak
Kalibratie – validatie – on-site services
Erkende ervaring in het beheer en optimalisatie van uw apparatuur

E-book: Alles wat u moet weten over kalibreren van meet- en testapparatuur

In ons nieuwste E-book leggen we uit wat kalibratie is, waarom het belangrijk is en hoe vaak het moet gebeuren. We bespreken ook waar je rekening mee moet houden bij kalibratie en hoe je ervoor kunt zorgen dat je meet- en testapparatuur nauwkeurige en betrouwbare resultaten levert.

Download hier het E-book