Additel is verheugd om een reeks geavanceerde manometers te onthullen die een revolutie teweeg zullen brengen in de manier waarop u druk meet en controleert: de ADT681A,  ADT680A,  ADT680P en ADT601Ex.

Deze nieuwe toevoegingen aan ons assortiment drukmeters maken gebruik van jarenlange klantervaringen en feedback om hun oorspronkelijke modellen in alle opzichten te verbeteren, met ontwerpen en functies die zowel voldoen aan de steeds veranderende eisen van de moderne industrie als deze zelfs overtreffen.

Met hun ongeëvenaarde nauwkeurigheid, duurzaamheid en geavanceerde functies, zullen deze hoogwaardige manometers professionals in elke sector in staat stellen om nieuwe niveaus van precisie en efficiëntie in hun werk te bereiken.

Doe met ons mee terwijl we blijven innoveren in de richting van de toekomst van drukmeettechnologie.

 

ADT681A:

De ADT681A is een upgrade van de originele ADT681 meter. Met meer gegevensopslag, een langere levensduur van de batterij, communicatieopties, een ATEX-gecertificeerd model en een roestvrijstalen behuizing is de ADT681A gemaakt om in vrijwel elke omgeving te blijven functioneren.

 

ADT680A:
De ADT680A is een upgrade van de originele ADT680, ADT680W en ADT680PB meters. Met meer gegevensopslag, een langere levensduur van de batterij, communicatieopties, ATEX-gecertificeerde en op een paneel gemonteerde modellen en een roestvrijstalen behuizing is de ADT680 de meest intuïtieve universele manometer op de markt.

ADT601Ex ATEX Drukmeters

 

ADT601Ex:
De ADT601Ex is een gloednieuwe ATEX drukmeter van Additel met een scherpere prijsstelling dan ooit tevoren. Met een eenvoudige gebruikersinterface, gestroomlijnde functies en een batterijlevensduur tot 9.000 uur kan de ADT601Ex probleemloos werken in elke industriële of gevaarlijke omgeving.

680P serie digitale drukmeters

 

ADT680P:
Additel’s 680P serie digitale drukmeters zijn ontworpen voor paneelmontage. Met datalogging en Bluetooth-technologie en een IP67-classificatie zijn deze meters gebouwd met het oog op de weersomstandigheden en zijn ze perfect voor gebruik in het veld of in het laboratorium.

Wist je dat LHM Instrumentation de eerste Additel leverancier in Europa was en wereldwijd slechts de tweede? Dit is een prestatie waar we trots op zijn en die onze toewijding aan innovatie en kwaliteit weerspiegelt.