Service

Onze Services!

Naast het laten kalibreren van vrijwel al uw meetapparatuur, kan u als kalibratieklant bij ons terecht met al uw vragen over meten en kalibreren. LHM Instrumentation staat tevens in voor het volledige beheer van uw meetapparatuur en stuurt u een herinnering een jaar na uitvoering van de kalibratie. Dit geeft u de mogelijkheid om alles tijdig in te plannen.

Doorlooptijd
Bij LHM Instrumentation zijn we ons ervan bewust hoe belangrijk het is dat uw apparatuur zo snel mogelijk terug beschikbaar is. Indien u samen met ons een planning opstelt voor de kalibratie kunnen wij een doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen garanderen. (Transport niet meegerekend)

auto

 Transport

Om het u makkelijk te maken beschikt LHM Instrumentation over een eigen transportdienst. Het ophalen en terugbrengen van uw kostbare instrumenten wordt volledig door ons verzorgt, dit garandeert dat uw apparatuur op een veilige en snelle mannier wordt opgehaald en teruggebracht. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om het transport zelf te organiseren.

Prijzen

Onze prijzen: Door het werken met geautomatiseerde kalibratiestanden kunnen wij steeds zeer competitieve prijzen afleveren. Bij LHM Instrumentation weet u ook steeds op voorhand wat u moet betalen, onze prijzen omvatten steeds algemene controle, reinigen, kalibratie, afregelen en een certificaat met meetgegevens voor en na afregeling. 

 

On line serviceON-LINE Service
Als geregistreerde klant kan u via het beveiligde gedeelte van onze website op elk moment inloggen en een overzicht van uw gekalibreerde apparatuur raadplegen. Heeft u een onverwachte controle, Al uw kalibratierapporten zijn 7 dagen op 7 en 24h op 24h beschikbaar om te downloaden.

 

 

 

 Referenties

referenties

 

button download datasheet

bitton prijsofferte aanvragen