Benieuwd naar welke oplossingen Fluke te bieden heeft met betrekking tot power quality problematiek en energiebesparing?

België elektrificeert. Zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en warmtepompen zijn niet meer weg te denken. Via de laadpaal krijgt ook de elektrische auto een plekje in het netwerk, als verbruiker, maar ook als buffercapaciteit en energieleverancier.

Dit alles maakt de uitdagingen om opwek, opslag en verbruik van elektrische energie in woningen en gebouwen in goede banen te leiden enorm. Elektrische componenten worden toegevoegd en distributieborden uitgebreid.

Met veiligheid voorop moeten we de nodige actie ondernemen om de continue veranderende situatie duidelijk inzichtelijk te hebben. Fluke moet -en gaat hierin mee. Het aloude ‘meten is weten’ gezegde hanterend. Maar ‘wat’ moet ik meten om ‘wat’ te weten te komen.

In dit half-daags seminar leerde u wat Fluke als meetoplossingen kan bieden.

Terugblik

Bekijk hier hoe het seminar er aan toe ging.

Programma

09.00-9.45 uur:

  • PQPower Quality

10.00-10.45 uur:

  • EVLaadstations

11.00-11.45 uur:

  • Decentrale opweksystemen

12.00 -12.45 uur:

  • Thermografie

12.45 uur:

  • Broodjeslunch

Fluke heeft de tools om u inzicht te geven in de puzzel van het elektriciteitsnetwerk binnen uw bedrijf. LHM heeft de expertise om u bij staan in de verschillende aspecten hiervan.

Vanuit het perspectief van de T&M expert – nemen we u mee in een helikopteroverzicht met wat de Fluke meetoplossingen voor u kunnen betekenen.