Kenniscentrum

Voor het uitvoeren van metingen of oplossen van problemen is het gebruik van het juiste meettoestel heel belangrijk, maar daar stopt het niet.

Ook veiligheid, correct gebruik van het meettoestel en de interpretatie van de resultaten zijn even belangrijk voor het trekken van de juiste conclusies. Om u hierbij te helpen heeft LHM Instrumentation dit kenniscentrum opgericht waar u alle belangrijke informatie terug vindt om veilige en correcte metingen uit te voeren.

Uiteraard staat ons team van experts ook steeds voor u klaar om u te begeleiden met uw metingen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Blijf aan de hand van relevante en praktische documentatie en video’s op de hoogte van de basisprincipes van de instrumenten van LHM Instrumentation en de trends, nieuwe technologie en terminologie in uw sector. Of u nieuw bent in de branche of een doorgewinterde veteraan, deze informatie houdt u scherp en klaar voor wat de dag voor u in petto heeft.

Kalibratie garandeert nauwkeurige metingen die fundamenteel zijn voor de kwaliteit en veiligheid bij het dagelijks uitvoeren van uw werkzaamheden. Als kalibratieprofessional vertrouwt de wereld op u om het goed te doen. En wij helpen u bij het vinden van de juiste informatie over diverse kalibratietopics. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe test- en kalibratieprocessen, beheeroverdracht, kalibratie van sensoren en transmitters, kalibratie op locatie en op de werkbank, en nog veel meer.

Energie staat centraal om de wereld draaiende te houden. Of u het nu gebruikt, beheert of op een andere manier probeert uw afhankelijkheid ervan te verminderen, deze collectie documenten en video’s bieden u de informatie die u nodig hebt om succesvol te zijn. Leer meer over de rol van hernieuwbare energie op het niveau van de installatie of het energiebedrijf, hoe u back-up-accusystemen onderhoudt of hoe u kunt bepalen waar energie wordt gebruikt en verloren gaat.

Om een bedrijf optimaal te laten renderen te houden is regelmatig onderhoud van belangrijke bedrijfsmiddelen vereist. Bewaking is een hands-off benadering voor het verzamelen van essentiële gegevens over de prestaties van bedrijfsmiddelen om uitval en storingen voor te blijven. Deze video’s en documentatie helpen u om de inzetbaarheid te handhaven en uw bedrijfsmiddelen optimaal te laten presteren.

Hoewel de infrarood camera’s gemakkelijk te gebruiken zijn, zijn ze het meest effectief in de handen van een gekwalificeerde technicus die verstand heeft van elektrische metingen en de te inspecteren apparatuur of installaties. U vindt hier dan ook enkele nuttige tips and tricks om uw thermografie efficiënt te maken.

Vandaag de dag gaat wereldwijd tot wel 40% van de industriële energie overal ter wereld verloren door lekkage in persluchtsystemen. Wereldwijd verdwijnen miljarden dollars door energieverlies en uitvaltijd die te wijten zijn aan lage luchtdruk.

Eerdere methoden voor het opsporen van industriële luchtlekken waren tijdrovend, vereisten training en veroorzaakten stilstand – precies datgene wat iedereen wil vermijden. Maar nu is er eindelijk een betere manier… welkom in de toekomst van de lekdetectie.

De veiligheid van uzelf en uw team is het resultaat van de keuzes die u elke dag maakt. Door op de hoogte te blijven wanneer u welke test- en meetinstrumenten, beschermingsmiddelen en veiligheidsprocedures dient in ter zetten, kunt u de juiste beslissingen nemen.

Zet u samen met ons in voor veilig werken. Bekijk onze veiligheidstraining en de nuttige bronnen hieronder om veilig te werken.