Dit jaar kunt u ons terugvinden op Pumps & Valves 2024 waar u onze producten en diensten kan ontdekken en persoonlijk kennis kan maken met ons team. We staan hier samen met ons zusterbedrijf Schaefer Technologie. U kan ons vinden op stand 4156.

Benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van kalibratie?

Kom dan zeker langs bij onze stand 4156! We laten je met plezier zien hoe onze kalibratiediensten, zowel on-site als in ons labo, het verschil maken. Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Mis het niet en ontdek onze kalibratietoestellen.

Samenwerking LHM Instrumentation en Schaefer Technologie

Schaefer-Tec is een onderdeel van Aptco Group, een toonaangevende, in België gevestigde, internationale technologische groep die gespecialiseerd is in distributie. Schaefer-Tec heeft afdelingen in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Roemenië. Sinds meer dan 60 jaar is

Schaefer-Tec de officiële Europese distributeur van Teledyne Hastings Instruments (USA): vacüum meters, sensoren, flow meters en regelaars. De vacüum instrumenten gebruiken diverse technologieën zoals thermokoppel, piezo en pirani sensoren. De flow meters omvatten zowel de lage als de hoge volumestromen, corrosieve gassen en lage dP vereisten.

Teledyne Hastings Instruments is ISO 9001:2015 gecertificeerd en produceert een compleet gamma van instrumenten die het mogelijk maken vacüum, druk en gasdebiet te meten en te regelen.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met productspecialist: jan.vanmoerkerke@schaefer-tec.com