Kalibratie

[iconbox icon=”fas fa-money-bill-wave” title=”Economische belangen”]U wilt het bedrijfsproces zo goed mogelijk beheersen onder andere door het voorkomen van afkeur van eindproducten, beter en zorgvuldiger gebruik van grondstoffen en bijvoorbeeld het beheersen van het afvalstoffenprobleem.[/iconbox]
[iconbox icon=”far fa-hand-point-right” title=”Aansprakelijkheid”]U wilt zich beschermen tegen wettelijke aansprakelijkheid. U moet dan kunnen aantonen dat uw productieproces aan de gestelde eisen voldoet. De wetgeving gaat er van uit dat u aansprakelijk bent tenzij u het tegendeel kunt aantonen.[/iconbox]
[iconbox icon=”fas fa-money-bill-wave” title=”Inkoopcontrole van afnemers”]Het kunnen meeleveren van kalibratie- en testcertificaten kan noodzakelijk zijn voor het verkrijgen van opdrachten. U kunt daarmee de betrouwbaarheid van onderzoeks-, test- en meetresultaten in uw bedrijf aantonen.[/iconbox]

ISO 9000 EN ACCREDITERING

Ieder die aan de normen uit de ISO 9000-serie wil voldoen of geaccrediteerd wil worden volgens EN 45001/4 dient over een internationaal herleidbaar instrumentarium te beschikken.

LHM Calibration Services

Ondersteunt uw bedrijfsresultaat

In elk bedrijf, instituut of organisatie zijn begrippen als rendement, veiligheid, zekerheid, betrouwbaarheid en precisie van doorslaggevende betekenis voor een betrouwbare kwaliteit. De kalibratieafdeling van LHM instrumentation zorgt ervoor dat al uw meetinstrumenten correct onderhouden en gekalibreerd of gevalideerd worden zonder zorgen.

Onze Missie

Onze missie is het zorgen voor klanttevredenheid door het handhaven van een omgeving dat zich toelegt op kwaliteit, capaciteit en stiptheid. We geven klanten het vertrouwen dat hun apparatuur steeds nauwkeurige metingen verrichten en klaar is voor eventuele inspecties of audit processen. Het kalibratielabo van LHM Instrumentation levert consequent wat we beloven, en volgens schema. Klanten rekenen op het kalibratielabo van LHM Instrumentation voor het ultieme gemak.

Veelzijdigheid en kwaliteit onder één dak

Kalibratie – validatie – on-site services

Erkende ervaring in het beheer en optimalisatie van uw apparatuur

Uw voordelen

Zonder zorgen

LHM instrumentation biedt u als onderdeel van ons Service Delivery Programma een totaaloplossing voor kalibratie, reparatie en preventief onderhoud. Het niveau van de service kan worden aangepast volgens uw behoeften en dit steeds aan een aanvaardbare prijs.

Flexibiliteit

de diensten kunnen worden uitgevoerd ter plaatse (on-site) of in ons kalibratie lab. Wij beschikken over de vaardigheden en middelen om aan uw planning en eisen te voldoen.

Toegang tot in de diepte expertise van de meting

LHMi medewerkers zijn specialisten op het gebied van meettechnologie en kunnen zodoende helpen bij het optimaliseren van uw meetapparatuur en dit volgens uw eigen behoeften.