Demo dagen banner

Bij LHM Instrumentation begrijpen we dat innovatie in de procesindustrie cruciaal is voor uw succes. Daarom willen we u graag uit nodigen voor onze LHM Instrumentation demo dagen, een evenement waar we de nieuwste technologieën en producten rechtstreeks bij u op locatie demonstreren. Van 28 oktober tot 15 november komen we naar u toe in verschillende regio’s, zodat u de mogelijkheid heeft om onze geavanceerde oplossingen te ontdekken zonder dat u hoeft te reizen.

Schrijf je hier in

Waar en wanneer?

Onze demo dagen zijn verdeeld over drie weken, waarbij we elke week een andere regio in Vlaanderen bezoeken:

  • Week 1 (28/10 – 3/11): Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen
  • Week 2 (4/11 – 10/11): Antwerpen
  • Week 3 (11/11 – 15/11): Limburg

Wat mag u verwachten?

Tijdens deze demo dagen leggen we de nadruk op de producten van Additel en Procomsol, twee merken die bekend staan om hun innovatieve oplossingen binnen de procesindustrie. Onze experts zullen u laten zien hoe deze producten uw processen kunnen optimaliseren, de efficiëntie kunnen verhogen en uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

  • Additel: Ontdek hun geavanceerde kalibratietools die ontworpen zijn voor precisie en betrouwbaarheid. Of u nu op zoek bent naar druk- of temperatuurkalibratie, Additel biedt oplossingen die voldoen aan de hoogste industriestandaarden.
  • ProcomSol: Leer hoe hun geavanceerde HART-communicatieproducten u kunnen helpen om eenvoudig en efficiënt gegevens te beheren en te analyseren, waardoor u betere beslissingen kunt nemen op basis van nauwkeurige en realtime informatie.

Waarom aanwezig zijn?

Dit is een unieke kans om in een informele setting hands-on ervaring op te doen. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen de beste oplossingen te vinden die passen bij uw specifieke behoeften.

Bovendien biedt deze reeks demo dagen u de mogelijkheid om direct feedback te geven en te bespreken hoe deze technologieën kunnen worden geïntegreerd in uw bestaande processen.

Schrijf u vandaag nog in!

Mis deze kans niet om uw kennis uit te breiden en uw netwerk te versterken.