Kambic K3-90 Kalibratie Klimaatkast -5°C tot +60°C

Kambic K3-90 Kalibratie Klimaatkast -5°C tot +60°C

De Kambic K3-90 Kalibratie Klimaatkast is een product dat wordt gebruikt voor het kalibreren van temperatuur- %RH sensoren en -instrumenten. Het heeft een temperatuurbereik van -5°C tot +60°C.

De Kambic K3-90 Kalibratie Klimaatkast is een hoogwaardig apparaat dat is ontworpen om nauwkeurige temperatuur- en %RH kalibratie te bieden in een breed temperatuurbereik van -5°C tot +60°C. Deze klimaatkast is ideaal voor laboratoria, productiebedrijven en andere industrieën waar temperatuurkalibratie van cruciaal belang is.

De K3-90 is uitgerust met geavanceerde technologieën om een ​​betrouwbare en stabiele temperatuurregeling te garanderen. Het apparaat maakt gebruik van een krachtig koelsysteem dat in staat is om snel en nauwkeurig de gewenste temperatuur te bereiken en te handhaven. Dit zorgt voor consistente en betrouwbare resultaten bij het kalibreren van temperatuurgevoelige apparatuur.

De klimaatkast heeft een ruime interne capaciteit, waardoor het mogelijk is om meerdere kalibratie-items tegelijkertijd te plaatsen. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie van het kalibratieproces. Bovendien is de kast voorzien van verstelbare planken, waardoor u de interne ruimte kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van uw kalibratie-items.

De K3-90 is voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met een digitaal display. Hiermee kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en de voortgang van het kalibratieproces volgen. Het apparaat heeft ook een ingebouwde timerfunctie, waarmee u de duur van de kalibratie kunt instellen en het apparaat automatisch kunt laten stoppen wanneer de gewenste tijd is verstreken.

Veiligheid is een belangrijk aspect van de K3-90. Het apparaat is uitgerust met een oververhittingsbeveiligingssysteem dat ervoor zorgt dat de temperatuur binnen veilige grenzen blijft. Bovendien is de klimaatkast voorzien van een deuralarm dat afgaat wanneer de deur te lang open blijft staan, waardoor onnodig temperatuurverlies wordt voorkomen.

De Kambic K3-90 Kalibratie Klimaatkast is een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor temperatuur en relatieve vochtigheidskalibratie. Met zijn brede temperatuurbereik, ruime interne capaciteit en gebruiksvriendelijke bediening, biedt dit apparaat een efficiënte en nauwkeurige kalibratie-ervaring. Of het nu gaat om het kalibreren van meetinstrumenten, sensoren of andere temperatuurgevoelige apparatuur, de K3-90 zorgt voor consistente en betrouwbare resultaten.

Download datasheet