DEWETRON DEWE-43 Low Cost Data Acquisitie System

DEWETRON DEWE-43 Low Cost Data Acquisitie System

U kunt Houd de 1,2 pond DEWE-43 in de ene hand, en toch binnen deze kleine ruige vak klopt het hart van een reus. Het heeft acht dynamische analoge ingangen – elk een back-up met een 24-bit ADC converter voor gelijktijdige bemonstering op de hoogste resolutie. En de ingangen zijn onze “universeel” type, die kan omgaan met rekstrookjes en spanningen tot + /-10V native … of komen onze kleine MSI adapters en zet een van hen naar een andere input type, met inbegrip van IEPE versnellingsmeter ingangen, 200V-ingangen, RTD’s en thermokoppels.

Selecteer maximaal een sample rate van 200 kHz / l (gelijktijdige) voor ongelooflijke ALIAS, dynamische opnames (anti-aliasing filtering is gebouwd in, natuurlijk)

. .. En er zijn acht geavanceerde counter ingangen: een ieder kan worden geconfigureerd als een teller, timer, RPM converter, encoder-ingang, en nog veel meer. Deze ingangen zijn 100% synchroon met de analoge ingangen, natuurlijk.

Elke teller LEMO connector heeft ook op het 3 x digitale TTL ingang lijnen, dus er zijn 24 synchrone digitale ingangen zo goed!

Dan Daarnaast zijn er twee high speed CAN BUS-interfaces, zodat u kunt aansluiten op de CAN-systemen in alle soorten auto’s, vrachtwagens, vliegtuigen, militaire voertuigen, boerderij en de bouw van voertuigen, treinen, en nog veel meer. Alles is synchroon opgenomen op een enkele data bestand onder DEWESoft, die is opgenomen met de DEWE-43

Download datasheet