Word een netwerkbekabelingsexpert! LHM en Trend Networks presenteren een seminar boordevol kennis en hands-on ervaring. Zorg dat je erbij bent!”

Waarom deelnemen aan ons TREND NETWORKS Seminar?

In de snel evoluerende wereld van netwerkbekabeling is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en best practices. Ons seminar, in samenwerking met Trend Networks, biedt u een unieke kans om:

1. Voorop te Lopen in de Industrie: Leer direct van de experts van Trend Networks, een wereldleider in testapparatuur voor netwerkbekabeling.

2. Hands-On Ervaring Op te Doen: Naast theoretische kennis bieden we ook praktische demonstraties en sessies waar u de instrumenten zelf kunt uitproberen en hun potentieel kunt ervaren.

3. Netwerkmogelijkheden: Ontmoet andere professionals in de branche, wissel ervaringen uit en breid uw zakelijke netwerk uit.

4. Probleemoplossing en Best Practices: Verkrijg diepgaande inzichten in kabelcertificering en het troubleshooten van netwerkbekabelingsuitdagingen.

5. Toekomstbestendig Uw Vaardigheden: In een tijdperk waarin betrouwbare netwerkconnectiviteit essentieel is, rusten we u uit met de kennis en tools om aan de top van uw vakgebied te blijven.

Als u serieus bent over het excelleren in uw vakgebied en het bieden van ongeëvenaarde service aan uw klanten, dan is dit seminar een investering die u niet mag missen. Reserveer uw plaats vandaag nog en zet een stap voorwaarts in uw professionele ontwikkeling.

Programma:

    • 8.30 uur: Ontvangst
    • 9.00 – 10.30 uur: Start Deel 1
    • 10.30 – 10.45 uur: koffiepauze
    • 10.45 – 12.30 uur: Start Deel 2
    • 12.30 uur: Broodjeslunch

Aansluitend op dit seminar is er na de lunch de mogelijkheid om specifieke toestellen wat dieper in detail te bekijken en bespreken met de specialisten van LHM…

Waar en Wanneer?
Donderdag 19 oktober 2023, aanvang om 8h30 in de seminarruimte van LHM Instrumentation
Nieuwe Steenweg 20A
9810 Nazareth

Deelname is volledig GRATIS

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan via Onderstaande inschrijvingsformulier
Na uw inschrijving ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging met alle details.
Inschrijven is mogelijk tot 13 oktober 2023

Opgelet, reserveer tijdig, het aantal plaatsen is beperkt!!!