Data acquisitie

Volledige kalibratiservice
Verkoop en verhuur
Vraag een prijsofferte aan

Data acquisitie

Data acquisitie is het proces waarin een fysisch of elektrisch verschijnsel gemeten wordt door middel van een computer. Door gebruik te maken van een computer als meetinstrument, behaalt u een resultaat dat krachtig, flexibel en kostenbesparend is. Wilt u graag professionele meetinstrumenten kopen? Bekijk dan het aanbod van LHM Instrumentation.

Advies op maat bij data acquisitie

Geldt in uw bedrijf ook dat meten weten is? Dan wilt u uiteraard nog effici├źnter werken. Dit doet u via onze technische ondersteuning. U koopt bij ons diverse instrumenten die u nodig heeft. Daarnaast is het mogelijk om al de apparatuur te huren. Zo vindt u in ons aanbod diverse producten van Fluke, zoals dataloggers en temperatuurmeters. U vertrouwt altijd op een goed advies van onze gecertificeerde Fluke-productspecialisten voor uw aankoop.

Haalvoordeel uit de metingen

Waarom is het meten van gegevens via data acquisitie, zoals temperatuur en vochtigheidsgraad, belangrijk? Door te meten heeft u een nauwkeurigere controle op uw productieproces. Zo weet u ook of uw proces voldoet aan alle wettelijke eisen. Daarbij is het mogelijk om resultaten aan te leveren bij klanten of de overheid. Wilt u ook graag nauwkeuriger meten via data acquisitie? Neem dan snel contact op met onze specialisten door te bellen naar +32 (0)14 24 44 60 voor een offerte op maat.

Bekijk ook

Datalogger temperatuur | Kalibratie software